Uw project, klein of groot, is bij mij in goede handen. Ambachtelijkheid staat bij mij hoog in het vaandel, evenals creativiteit. Spreekt zo’n aanpak u aan, dan bent u misschien mijn volgende klant. Vele tevreden opdrachtgevers, zowel zakelijk als particulier, gingen u voor.

Dit schreef de heer Y. Doeleman uit Diemen:

Mark (Hexagon klusbedrijf) heeft het grootste deel van de verbouwing van ons huis in Diemen begeleid als bouwbegeleider, inclusief coördinatie van loodgieter, schilder, stukadoor, schoonmaker etc.. Daarnaast heeft hij een aanzienlijk deel van het werk zelf uitgevoerd, o.a. afscheidingsmuren bouwen in de slaapkamer en de garage, IKEA keukentje inbouwen in de nieuwe gastenkamer, houten vloer leggen in de slaapkamer, boeidelen vervangen en timmerwerk balkon, verrot houtwerk binnen vervangen, alsmede diverse afwerkingstaken.

We zijn over het geheel enorm tevreden met Marks werk en bevelen hem sterk aan. Het huis is een genot om in te wonen en de bijdragen die Mark heeft geleverd aan zowel het creatieve proces als de bouwbegeleiding (zorgen dat de juiste mensen in werden geschakeld voor de juiste taken) waren doorslaggevend voor het succes van het project. De kwaliteit van Marks eigen werk was ook supergoed.

Familie Doeleman , oktober 2016 (verbouwing duurde van januari tot juli 2016)